perjantai 5. helmikuuta 2010

Sinkkulista vaihtoon

Myönnetään. Viikon takainen esittelyni Media Trafficin kaikkien aikojen singlelistasta perustui pintapuolisiin vilkaisuihin ja hyväuskoisuuteen. Myöhemmin aloin ihmetellä, miksi 80-luvun singlejä ei löydy kärkipäästä ollenkaan. Huomasin, että koko listalla ei ole yhtään biisiä vuosilta 1980-1986, ja muitakin huomattavia ajanjaksoja puuttuu täysin. Tiedän, ettei luotettavia maailmanlaajuisia myyntitietoja olekaan, mutta tuossa tapauksessa on aika outoa, että listan kokoaja on viitsinyt edes antaa sen julkisuuteen. Jos joku tietää uskottavalta vaikuttavan maailman kaikkien aikojen singlelistan, niin kertokaa ihmeessä. Minä aion käyttää siihen asti sinkkupuolella lähteenäni Wikipediaa.

2 kommenttia:

  1. http://www.everyhit.com/record4.html

    Tuolla on ainakin yhden tulkinnan mukainen Top 10 -lista myydyimmistä singleistä, mutta siitä ei taida olla hirveästi hyötyä jo suppeutensa takia.

    VastaaPoista
  2. Aika vähän ovat löytäneet 8 miljoonan ylittäjiä. Missä on We Are The World? Wikipediassa ovat nuo kaikki, mutta toisaalta siellä on muutama aika outo heitto, niin kuin Teixeirinhan Coracao De Luto 25 miljoonassa. No, sehän lisää globaaliutta. Jatkan Wikipedian parissa.

    VastaaPoista