maanantai 27. heinäkuuta 2009

Alkusanat

Tervetuloa tutustumaan Globaaliin levyhyllyyn. Kirjoitan tänne suunnilleen kerran viikossa arvostelun levystä, joka kuuluu maailman myydyimpiin. Käytän ainakin aluksi lähteenä tätä listaa.
Aloitan listan alusta, mutta en etene sitä alaspäin orjallisesti järjestyksessä. Kirjoitan levyistä sitä mukaa, mitä omasta tai kirjaston hyllystä sattuu löytymään. Myyntilukujen keskinäisestä järjestyksestä ei ole mielestäni olemassa niin luotettavaa tietoa, että sitä kannattaisi pitää täällä keskeisenä elementtinä. Thriller on ilman muuta kärjessä, mutta kaikki sen jälkeiset sijat ovat kyseenalaisia.

Vaikka levy olisi myöhemmin julkaistu bonusmateriaalilla täydennettynä, vain alkuperäinen sisältö otetaan arvostelussa huomioon. Annan levyille arvosanan asteikolla 0-10, ja toivon että myös lukijat antaisivat kommenteissa itselleen tutuista levyistä arvosanan samalla asteikolla. Lasken niistä sitten keskiarvon, joka näkyy arvostelun lopussa. Olisin iloinen myös muista levyihin ja arvosteluihini liittyvistä kommenteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti